Huur Smartgoals

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De uitdaging van Smartgoals zorgt voor competitiviteit. Smartgoals is voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. Huur Smartgoals voor een vernieuwende sportclinic!

Hoe werkt Smartgoals?
Door het passeren van de opgelichte poortjes van de Smartgoals wordt er gescoord. Het innovatieve sportsysteem bevat een geavanceerd lichtsysteem. Als er gescoord is licht een ander poortje op waar gescoord kan worden. Door het afwisselende lichtsignaal en de vele spelmogelijkheden blijft Smartgoals gevarieerd en leuk.

De Smartgoalsset bestaat uit 5 poortjes, afstandbediening en een trolley. De Smartgoals beschikken over twee kleuren oranje en blauw. Huur nu snel de innovatieve Smartgoals voor een spectaculaire training!

 

Smartgoals

Zelf ophalen
€125,-

Smartgoals

Op uw locatie?

€0,50 CT PER KM
REISKOSTEN

Smartgoals

Inclusief begeleiding

Op aanvraag

Smartgoals kinderfeestje

Met de Smartgoals kan je een interactief voetbalfeest organiseren! U kunt kiezen voor een trainer van ons of om zelf een training te verzorgen met de Smartgoals. KinderBubbelbal heeft hiervoor een handleiding beschikbaar. Huur de Smartgoalsset in combinatie met Bubbelbal voor een ultiem voetbalfeestje!

Smartgoals sportverenigingen

Vele voetbalclubs gebruiken de Smartgoals al tijdens hun trainingen. Denk hierbij aan Ajax, PSV en Feyenoord. Ook vele voetbalscholen hebben een smartgoalsset. Vele sportverenigingen huren nu ook de Smartgoals bij ons voor hun eigen trainingen. Het is ook mogelijk om de Smartgoals te huren in combinatie met de andere producten.

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor Smartgoals!