Interactieve voetbalmuur Sutu

De Yalp Sutu is een interactieve sportmuur ontwikkeld voor een vaste opstelling in openbare ruimte. De sportmuur staat op maar liefst 25 verschillende plekken in Nederland zoals parken, voetbalverenigingen en bij scholen. Dit mooie speeltoestel is zelfs wereldwijd te vinden in landen zoals Singapore, China, Duitsland en Frankrijk.

Mobiele Sutu

De interactieve voetbalmuur Sutu van ons is bevestigd op een trailer en bestaat uit 16 vlakken met LED-verlichting die reageren zodra ze worden aangeraakt. Met maar liefst 10 verschillende spellen weten wij aan elk evenement een uitdagende beleving te geven. Met onze geluidsinstallatie verzorgen wij direct een spectaculaire show.

Geschikt voor elk evenement!

Heb je binnenkort een evenement in jouw stad, dorp of buurt? Heeft jouw voetbalvereniging binnenkort een toernooi of bestaat de vereniging 10 jaar? Of wil je de Nationale Sportweek, het Europees Kampioenschap voetbal of een ander evenement bij jouw op school voorzien van de nieuwste interactieve voetbal game?

Sutu

Exclusief begeleiding

€650,-

€0,50 CT PER KM
REISKOSTEN

Sutu

Inclusief begeleiding

Op aanvraag

Sutu Sportverenignig

Pakt uw sportvereniging dit jaar groots uit met een jeugdkamp, open dag, jubileum of een voetbaltoernooi? Dan mag de interactieve voetbalmuur Sutu niet ontbreken! Nog steeds is de Sutu één van de meest leuke voetbalinovaties die er maar is. Met ruim 10 games zijn er genoeg mogelijkheden!

Archery Tag Bedrijfsfeestje

De interactieve voetbalmuur Sutu is uitermate geschikt voor elk bedrijfsfeestje. Het is laagdrempelig, snel en mensen hoeven zich niet veel in te spannen. Daarnaast is het niet alleen leuk om de spellen te spelen, maar ook om te kijken! Het trekt naast deelnemers ook altijd vele toeschouwers. De banieren kunnen vervangen worden om uw bedrijfslogo te verwerken op de muur!

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de interactieve voetbalmuur!