Vele gave activiteiten!

Of u nu op zoek bent naar bubbelvoetbal, een voetbaldartbord of gewoonweg een andere leuke en sportieve activiteit. KinderBubbelbal heeft zowaar alles in huis om uw evenement tot een groot succes te maken! Denk hierbij aan Archery Tag, Lasergamen Fornite, een opblaasbare tent of zelfs interactieve sportproducten.  Met enthousiaste instructeurs en begeleiders geeft KinderBubbelbal uw evenement een spectaculaire ervaring.


X-Wall

De interactieve sportmuur  X-Wall is één groot touchscherm met gigantisch veel gamemogelijkheden. Op zoek naar een toffe merkactivatie met uw logo in de game?

Sutu

De Sutu is een interactieve voetbalmuur die bestaat uit 16 LED panelen en ruim 10 games. Het licht en het geluid trekt op elk evenementen veel mensen!

Voetbaldartbord

Dit torenhoge voetbaldartbord van ruim 4 meter is op elk evenement een ware eyecatcher. Naast voetballen kan je natuurlijk gooien of zelfs tennissen met het dartbord!

Archery Tag

Met een pijl en boog schieten op elkaar? Met de Archery Tag van KinderBubbel kan het! De pijlen bestaan uit foam dus doen geen pijn. Ideaal voor een kinderfeest, bedrijfsuitje of voor een sportvereniging.

Huur Archery Tag

Lasergamen Fortnite

Het bekende Fortnite spel in real life? Dat kan met onze lasergame set! De set bestaat uit 20 pistolen, een fortnite banner, bandanas en een Fortnite spelboek. Op elk kinderfeestje is dit een groot succes!

Smartgoals

De Smartgoals zijn interactieve poortjes waar je door heen kunt rennen of dribbelen als het lampje brandt. Op zoek naar een innovatieve training zoals een echte profvoetballer? Dit kan met onze Smartgoals!

KinderBubbelbal denkt graag met u mee!

Inmiddels hebben wij al ruim 7 jaar ervaring in de evenementenbranche en inmiddels al veel mooie avonturen beleeft. Met het netwerk kunnen wij met uw evenement meedenken en (gedeeltelijk) helpen met de organisatie. Het team bestaat uit eventmanagers die zelf grote evenementen hebben opgezet of ervaring hebben opgedaan bij grote evenementen.

Sportmarketing

Een sportmarketingcampagne online of offline. Denk hierbij aan een spetterende commercial, een video met de X-Wall die viral gaat met een spectaculaire game of voetbalfreestylers voor een merkactivatie in de stad.

Branding events

Moet het evenement er hartstikke gaaf uitzien in uw huisstijl? Wij kunnen het gehele evenement voorzien van spandoeken, stickers en vlaggen. Met de vele vernieuwingen die wij tegenkomen op de events

Evenementen

Een tof evenement in gedachten maar kunt u extra handen gebruiken voor de organisatie? De eventmanagers van KinderBubbelbal kunnen uw evenement of bedrijfsfeest voorzien van professionele organisatie.

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor een spetterende activiteit!