Het hilarische Bubbelbal!

De Bubbelbalset bestaat uit 10 ballen met lucht gevulde plastic ballen om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Huur bubbelbal voor een onvergetelijke dag!

Bij bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelbal kun je een partijtje voetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubbelbal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Bubbelbal
Basis

Vanaf 4 ballen
Prijs per bal €25

---

10 ballen
€200

Bubbelbal op locatie

€0,60 CT PER KM
REISKOSTEN

Bubbelbal kinderfeestje

Het hilarische bubbelvoetbal bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met de bubbelballen op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Met de bubbelballen tovert u meteen een glimlach op het gezicht van de kinderen. Bekijk snel de mogelijkheden!

Bubbelbal sportteams

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze Bubbelbalset niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp zijn de bubbelballen een groot succes. Bij elke vereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes! Reserveer Bubbelbal nu snel voor uw vereniging!

Bubbelbal Bedrijfsfeestje

Heeft u zin om uw baas of collega flink onderuit te halen op een voetbalveld? Dat kan uiteraard met Bubbelbal! Huur Huur bubbelbal voor uw bedrijf en zorg voor leuke gesprekstof op de werkvloer. Bij elk bedrijfsfeestje of evenement van uw bedrijf is Bubbelbal een aanrader! Bekijk snel de mogelijkheden.

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor Bubbelbal!