Lasergamen Fortnite

Fortnite, het populairste spel onder de kinderen tegenwoordig. Elk kind kent de dansjes, volgt de video’s op YouTube of speelt het spel zelf. Nu is het spel ook in real life te spelen met de lasergameset. Huur Lasergamen Fortnite en ontvang 20 pistolen, een fortnite banner voor het ultieme Fortnite gevoel. Als extra leveren wij ook bandanas in 4 verschillende kleuren waarmee ze kunnen strijden als team of zelf Battle Royale kunnen spelen.

Lasergamen kan met oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal 4 teams. Het doel van het spel is alle tegenstanders uitschakelen. De tegenstander is uitgeschakeld wanneer de levens op zijn. Elk pistool heeft drie levens. Door te schieten tegen de pistool gaat er een leven van af. Je hebt dus geen extra accesoires nodig zoals een vest waardoor het spel snel gespeeld kan worden!

Een kinderfeestje, een leuke activiteit voor uw sportvereniging of voor een sportinstuif. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een lasergame activiteit te organiseren! Het is ook mogelijk om enthousiaste spelbegeleiders van X-perience Events in te zetten voor een gegarandeerd succes.

 

 

Lasergamen

Zelf ophalen
€100,-

Lasergamen

Op uw locatie?

€0,50 CT PER KM
REISKOSTEN

Lasergamen

Inclusief begeleiding

Op aanvraag

Lasergamen kinderfeestje

Voor een kinderfeestje is de lasergameset uitermate geschikt. Het is mogelijk dat wij het gehele feest verzorgen of dat wij het opsturen. De lasergame set werkt erg gemakkelijk en snel. Binnen tien minuten kunnen de kinderen beginnen met spelen! Met de Fortnite manual ontvang je gelijk ideeën hoe je er een Fortnite draai aan kan geven.

Lasergamen sportverenigingen

Bij elke sportverenigingen zijn er veel activiteiten waarvoor de lasergameset erg geschikt is. Denk hierbij aan een open dag, jeugdkamp of een andere sportieve activiteit. Lasergamen is voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook kinderen die iets jonger zijn vinden het erg leuk om mee te spelen. Organiseer dus zelf een unieke activiteit op uw sportvereniging met de lasergame set!

Lasergamen
familiedag

Op zoek naar een sportieve activiteit voor de kinderen op uw familiedag of buurtfeest? Huur Lasergame fortnite en organiseer gemakkelijk en snel deze spetterende activiteit! Elk kind kent tegenwoordig Fortnite en vindt het erg gaaf om dit een keer in het echt te doen. Dit kan nu met de lasergame Fortnite set! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor Lasergamen Fortnite!