Veel plezier met Bubbelbal!

In 2016 zijn wij gestart met het aanbieden van leuke en vernieuwende activiteiten. Kinderbubbelbal.nl is een onderdeel van X-perience Events, maar aangezien de vraag naar Bubbelbal zo groot is geworden heeft het nu een eigen website! We leveren de bubbelballen in formaten voor volwassenen en voor kinderen. Juist de kinderbubbelballen zijn altijd erg populair bij evenementen. Kinderen hebben altijd erg veel plezier en met KinderBubbelbal.nl kunnen wij nu nog meer kinderen het plezier laten beleven van Bubbelbal!

Naast Bubbelbal verhuren wij Archery Tag, Opblaasbaar voetbaldartbord, Lasergamen met een fortnite thema, smartgoals en twee interactieve sportmuren waaronder de X-Wall en de Sutu.

X-perience Events

In 2016 zijn wij gestart onder X-perience Events met alleen de interactieve voetbalmuur Sutu. Jaarlijks gaat de Sutu langs 60 grote sportevenementen waaronder het Nederlands Elftal, Ajax, Feyenoord, Club Brugge, FC Groningen en zelfs Bayern Munchen. Inmiddels is het aanbod sterk uitgebreid en heeft X-perience Events een eigen interactieve sportmuur ontwikkeld met de X-Wall.

HuurOpblaasbareTenten.nl

Inmiddels worden de producten ingezet op veel feestjes en ons team houdt zelf ook wel van een feestje. Zo zijn wij op het idee gekomen om opblaasbare tenten te verhuren op feestjes. Met ruim 10 verschillende thema tenten is er voor elk feestje een geschikte tent! Denk hierbij aan de Skihut, een iglo of een irish pub voor ruim 70 man.

Irish pub opblaasbare tent

Wij denken graag met u mee!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Referenties

Neem contact met ons op!