Het hilarische Archery Tag!

Archery Tag is een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Spannender dan paintball, maar dan zonder blauwe plekken. Huur Archery Tag voor een sportieve en leuke activiteit!

Uitermate geschikt voor teamuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, familiedagen of sportdagen. De Archery Tag X-perience moet iedereen een keer ervaren!

Archery Tag:

De Archery Tag set bevat uit het volgende:

– 12 bogen
– 30 pijlen
– 12 maskers

Huur Archery Tag

Archery Tag

Zelf ophalen
€100,-

Archery Tag

Op uw locatie?

€0,50 CT PER KM
REISKOSTEN

Archery Tag

Inclusief begeleiding

Op aanvraag

Archery Tag kinderfeestje

Op zoek naar een spannende sportactiviteit voor een kinderfeestje? Met Archery Tag kan je op elkaar schieten en dit maakt het extra spanennd. De pijlen zijn van foam dus deze doen gelukkig geen pijn. Bekijk snel de mogelijkheden voor de huur Achery Tag!

Archery Tag sportvereniging

Archery Tag is op elke jeugdkamp, open dag of instuif van een sportvereniging een gigantisch succes! Vele verenigingen hebben inmiddels de set gehuurd voor een knallende activiteit. Dit kan op het veld of ergens in het bos en het is gemakkelijk en snel te organiseren!

Archery Tag Bedrijfsfeestje

Archery Tag is niet alleen voor kinderen erg leuk. Ook bedrijven huren steeds vaker de Archery Tag set. Pak uw collega terug of mik op de vervelende baas. Dat maakt Archery Tag juist zo hilarisch! Begraaf na de activiteit gelijk de strijdbijl en proost er op los.

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor Archery Tag!