Het torenhoge voetbaldartbord

Huur het grote opblaasbare voetbaldartbord van ruim 4 meter hoog. Het opblaasbare dartbord biedt overal de nodige uitdaging bij elk evenement, bedrijfsfeest, kinderfeestje of familiedag. Ga de competitie aan met je vrienden, collega’s en familie. Overal waar voldoende ruimte is kan je het voetbaldartbord plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt!

Huur Opblaasbaar voetbaldartbord
Het is mogelijk om het dartbord zelf op te halen of  dat het geleverd wordt door ons. in heel Nederland en België geleverd worden en wordt standaard voorzien van voldoende klittenband ballen en een blower.

 

Voetbaldartbord

Zelf ophalen
€175,-

Voetbaldartbord

Op uw locatie?

€0,50 CT PER KM
REISKOSTEN

Voetbaldartbord

Inclusief begeleiding

Op aanvraag

Dartbord kinderfeestje

Het torenhoge opblaasbare voetbaldartbord bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met het voetbaldartbord op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Deze torenhoge eyecatcher zorgt voor urenlang speelplezier. Bekijk snel de mogelijkheden!


Dartbord sportteams

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze opblaasbare voetbaldartbord niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp is het opblaasbare voetbaldartbord een groot succes. Bij elke vereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes! Reserveer het voetbaldartbord nu snel voor uw vereniging.

Dartbord Bedrijfsfeestje

Een leuke onderlinge wedstrijd in bedrijfsverband regelen? Dat kan gemakkelijk en snel met het voetbaldartbord. Wie van jouw bedrijf haalt de hoogste score in de pauze? Ook op elk bedrijfsfeest is het opblaasbare voetbaldartbord een grote trekker voor jong en oud.


Altijd tevreden klanten!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor het opblaasbaar voetbaldartbord!