Interactieve sportmuur X-Wall

De X-Wall is ons nieuwste product voor de eventbranche. Deze revolutionaire innovatie is door ons zelf ontwikkeld en pas sinds september 2019 op de markt. Steeds vaker kregen wij van onze klanten de vraag voor customized games. Met de huur van de interactieve sportmuur X-Wall is dit eindelijk mogelijk. De muur bestaat uit een touchscherm van 4 meter x 2 meter waar je tegen aan kunt schieten of gooien. Op dit moment is de X-Wall alleen geschikt vanwege gebruik van een beamer voor indoorevents, maar vanaf april 2020 kunnen wij ook outdoor events draaien met de X-Wall.

Op zoek naar een nieuwe activatie om uw merk of product te promoten op een beurs, bedrijfsfeest of om mensen in beweging te krijgen?  Neem snel contact met ons op voor de huur van de interactieve sportmuur X-Wall.

X-Wall

Exclusief begeleiding
Op aanvraag

X-Wall

Inclusief begeleiding

Op aanvraag

X-Wall outdoor

Inclusief opblaasbare tent
begeleiding

Op aanvraag

Eyecatcher nodig op de beurs?

Wij maken een game geheel naar uw wens om uw bedrijf er uit te laten springen! Merkactivatie met de X-Wall als marketinginstrument is de perfecte manier om uw merk op een originele manier er uit te laten springen!

Reclame campagne starten?

De X-Wall is het perfecte marketinginstrument om in te zetten! Stuur de X-Wall naar uw partners, sponsoren, verenigingen of evenementen om uw merk in de spotlight te zetten!

Attractie op uw bedrijfsfeest?

De X-Wall compleet in uw bedrijfsthema zal de eyecatcher zijn op uw bedrijfsfeest. Laat al uw personeel mee doen en organiseer een kleine competitie. Wij denken daarnaast graag met u mee in combinatie met onze andere diensten en jarenlange expertise.

Altijd tevreden klanten!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor Archery Tag!